Autónepper

Autó,motor adásvétel picit más megvilágításból. A történetekben szereplő személyek és gépjárművek csak a képzelet szüleménye, bármilyen egyezés a valósággal, csak a véletlen műve lehet!

Szavazz!

 

Utolsó kommentek

  • aefzuj: Magyarul annak kell kerülnie, akinek nincs likvid tőkéje a robotizált manuális váltó nyújtotta kén... (2020.06.29. 19:32) Opel Corsa C 1.0 Easytronic
  • Tubity Brendon: Szia! Azt irtad hogy 10 évre hitelesitik itthon a tartályt. Kik? Amenyiben külföldröl behozott a k... (2017.10.02. 13:51) Titkos tipp: CNG !
  • petrobol: Melyik az utolsó évjárat Ocatvia, amibe ezeket a motorokat még berakták? Melyik motorkódot érdemes... (2016.04.19. 01:01) VW Passat 1.9 TDI
  • indapass90210: "A másik véglet az,amikor az idős házaspár jön be és SZÁZEZER forintért akar NYUGATI autót venni."... (2014.01.04. 11:17) Milyen válság?
  • Opel P1: @ifrance: szerintem Autónepper nem egyenlő Becsületesnepperrel. Legalábbis az írásaik stílusa nagy... (2013.02.21. 04:55) Suzuki Ignis 1.3i GLX
  • Utolsó 20

Ki vagyok én?

2011.05.20. 10:14 Droidvezérlö

Hogy ki vagyok én?

Csak egy vidéki egyszerű "murvástelepesfaházas" nepper a sok közül,aki megpróbál becsületes lenni,ami néha elég nehéz,ehhez mondjuk a kuncsaftok/autók hozzáállása is rátesz egy lapáttal,de azért próbálom magamat tartani,de széllel szembe pisálni nem sokáig lehet.

Eredeti szakmám autószerelő,de jókor voltam jó helyen, és már jó tíz-tizenöt éve autókereskedő vagyok,tehát van az autókra és belsejére is van rálátásom,ami egy beszámításnál,vételnél bizony jól jön,nem kell külön elvinni saját szerelőhöz,hogy nézze át,bízok a megérzéseimben eddig ritkán hagytak cserben.

Persze nem vagyok tévedhetetlen,párszor belenyúltam olyan autóba amibe nem kellett volna (ki nem),de hát ez benne van a pakliban,nem maradt a nyakamon eddig egy darab se.

Ne várjatok tőlem esszéket vagy tanulmányokat,arról fogok írni ami épp eszembe jut,de ígérem körbejárjuk a nepper-témát rendesen.

Szeretném megvilágítani az alkalmi vagy rendszeres autóvásárlóknak ezt az oldalt is,nehogy azt higgyék,hogy könnyű az emberekkel és autókkal,de ezt kereskedelemben jártas embereknek nem kell bemutatni,de hátha tudok újat is mondani.

Embertípusokból kész tanulmányt lehetne írni,sajnos nagyon kevés az értelmes vásárló,inkább az időmilliomos,kisebbségi,szájjal mindent megvevő,okoskodó,féláron megvevő,hatvanötször-visszajövő-de-a-végén-nemmegvevő,bizonytalan,antiszociális,üldözési mániában és ezek tetszőleges kombinációjában szenvedő egyedekkel találkozok.

Ez sajnos tükrözi valamennyire az Ország állapotát is,de remélem nem nő a számuk.

6 komment

Címkék: vásárlás ember vevő bemutatkozas embertípus kuncsaft

A bejegyzés trackback címe:

https://autonepper.blog.hu/api/trackback/id/tr292918764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Otto von Bolschewich 2011.06.15. 08:35:24

Folytasd, ez eddig érdekes volt. :) Beleraktalak a Google Readerembe.

forlan 2011.07.07. 07:57:04

Na,erről beszéltem:)Viszont ez nem jó téma,a kommentelők jó része másik oldalas,sosem fogja elismerni,hogy mekkora
"kretén",mikor a "vevőnek mindig igaza van" oldalon sütkérezik saját nagyszerűségének fényében.

AUTÓNEPPER · http://autonepper.blog.hu 2011.07.07. 17:33:09

@forlan: Azért megpróbálom,hátha... :)

Egyfajta betekintés a színfalak mögé,aztán mindenki azt gondol amit akar,nem muszáj egyetérteni mindenkinek,sőt az már régen rossz ha mindenki egyet gondol.
süti beállítások módosítása