Autónepper

Autó,motor adásvétel picit más megvilágításból. A történetekben szereplő személyek és gépjárművek csak a képzelet szüleménye, bármilyen egyezés a valósággal, csak a véletlen műve lehet!

Szavazz!

 

Utolsó kommentek

  • aefzuj: Magyarul annak kell kerülnie, akinek nincs likvid tőkéje a robotizált manuális váltó nyújtotta kén... (2020.06.29. 19:32) Opel Corsa C 1.0 Easytronic
  • Tubity Brendon: Szia! Azt irtad hogy 10 évre hitelesitik itthon a tartályt. Kik? Amenyiben külföldröl behozott a k... (2017.10.02. 13:51) Titkos tipp: CNG !
  • petrobol: Melyik az utolsó évjárat Ocatvia, amibe ezeket a motorokat még berakták? Melyik motorkódot érdemes... (2016.04.19. 01:01) VW Passat 1.9 TDI
  • indapass90210: "A másik véglet az,amikor az idős házaspár jön be és SZÁZEZER forintért akar NYUGATI autót venni."... (2014.01.04. 11:17) Milyen válság?
  • Opel P1: @ifrance: szerintem Autónepper nem egyenlő Becsületesnepperrel. Legalábbis az írásaik stílusa nagy... (2013.02.21. 04:55) Suzuki Ignis 1.3i GLX
  • Utolsó 20

Na így kéne mennie a dolgoknak mindig?!...

2011.06.23. 13:51 AUTÓNEPPER

....Tenném föl a költői kérdést egy kivülállónak,ami most a pénz oldaláról igaz,de az autó oldaláról nem (mindig).

Van egy céges kapcsolatunk a Dunántúlon,ahol esedékessé vált az autócsere.Vittek tőlünk már nem egy autót meg vannak velünk elégedve hálaajóistennek.

Ezt már szeretem,a boldog visszatérő ügyfél. :)

Leadták az igényt egy dízel 2008-as Ford Focus kombira (Mondeo túl nagy),legyen extrás, nem baj ha egy picit törött volt,csak jó legyen és kedvező ár társuljon mellé.

OK, rendben.

 

Némethonban kinéztem egy fehér 1.6TDCI 80KW-osat,éppen csak az eleje sérült,nyúlványok épek,csak fel kell öltöztetni az elejét.

Behoztam,szétszedtük,közben lett hozzá alkatrész,összeraktuk,leműszakizott, regadót befizettük.

Aztán jött egy kis szopóroller.

Kiderült ugyanis,hogy valami még nem tökéletes az elektronika háza táján,ugyanis állandóan a fojtószelep-hibát dobálta és nem lehetett törölni.

Ok,nézzünk bele egy másikat.

Természetesen azzal se lett jó,akkor nincs mese,rendelni kell bele egy újat. Itt ért az újabb sokk,ugyanis benyögtek a Hoványnál egy gyönge 100e HUF-os árat,azt hittem viccelnek.Nem vicc tényleg annyi.

Hogyazajóédes....

Aztán kiderült,hogy a Volvó 1.6 dízele is ugyanez a motor,ott a fojtószelepház, -minő meglepetés- 50k HUF. Na ez már jobban hangzik (fenét),de nincs mit tenni,megvettem.

Boldogan felrakjuk,hogy most már örömbódóttá minden fasza,tesztkör, megint dobálja a hibát...

Bazdmeg. (így, z-vel)

Felhívom a Hoványt,hogy ilyenkor mit lehet még tenni,erre azt mondja,hogy elfelejtette mondani,hogy meg lehet próbálni előtte a szoftverfrissítést.

Köszi.

Akkor vigyük szoftverfrissítésre,és -láss csodát!- utána H I B Á T L A N!

Ez végre jó hír,csak most van egy tartalék fojtószelepházam. Na mindegy,most már boldogan hívom a leendő tulajt,hogy kész a kocsi megvan a hiba,szoftvert kellett frissíteni.

Ok,rendben jönnek érte hozták a pénzt,autót elvitték.

Szóval a picivel nagyobb haszonból lett egy szinte nullszaldós biznisz,hát ilyen is van a következőhöz már a dátumot meg az évszámot is hozzá fogom adni. :)

Aztán ott is lehet szopás,ki tudja ezt előre,de aki azt mondja hogy ezen milliókat lehet keresni,annak a képébe őszintén bele fogok röhögni.

2 komment

Címkék: ford szopás ügyfél rendes boldog focus fizetős szopóroller

A bejegyzés trackback címe:

https://autonepper.blog.hu/api/trackback/id/tr783008734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Suttora 2011.06.24. 00:08:16

Hát igen, ilyen sajnos van. Örülj annak, hogy nem lett veszteséges :-). Azt a fojtószelepházat meg biztos el lehet passzolni valahol...

AUTÓNEPPER · http://autonepper.blog.hu 2011.06.24. 07:51:21

@Suttora: Mivel (régóta) elég sok pénzt otthagytam már a Hoványéknál,így fognak nekem segíteni az eladásában.

Ez a jó hír.
süti beállítások módosítása